Нове на сайті
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net

ЗАЄЦЬ, МАВКА І КУЛЕМЕТ. Сергій Дзюба

Сергій Дзюба. Заєць, мавка і кулемет: Дивовижні люди. Неймовірні
історії, які відбуваються насправді. – Чернігів: „Видавництво „Чернігівські обереги”, 2010. – 440 с.
ІSBN
Несподіване зникнення „крутого” чернігівського бізнесмена, зухвале викрадення маленької Аліси, жахливий полтергейст в оселі молодого подружжя, кримінальний курортний роман… В епіцентрі цих карколомних подій – кмітливий та іронічний приватний детектив Віталій Самарцев, який покладається виключно на власний інтелект і фортуну. А ще до нової гостросюжетної книги відомого письменника й журналіста Сергія Дзюби увійшли колоритні розповіді про пригоди наших співвітчизників у Єгипті, В’єтнамі, Анголі, Судані, Мозамбіку, Сомалі… Вражають і неймовірні історії про кохання („Іронія долі по3чернігівськи, „Летючий миш”, „Заєць, мавка і кулемет”).
Всі вони – цілком реальні. Працюючи в телерадіоагенції „Новий Чернігів”, автор спочатку готував їх для радіо, безпосередньо спілкуючись із персонажами. Прозвучавши в ефірі, передачі викликали гучний резонанс і не раз повторювались на прохання слухачів. Тому до аудіозаписів на дисках додалися спочатку їх друковані газетні версії, а потім побачили світ і книги – „Тато у декретній відпустці”, „Як я був агентом ЦРУ”, „Ловець снів” та
„Замінований рай”. Власне, кожна з цих історій варта окремого роману, кінострічки чи телесеріалу.
Коли Сергій Дзюба відзначав 25-річчя своєї журналістської і літературної діяльності, на свято завітали майже всі персонажі його книжок.

ІSBN © Дзюба С.В., тексти, 2010

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *