Нове на сайті
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Головна / Сергій та Тетяна Дзюби. Відомі на увесь світ чернігівські митці / Галимкаір Мутанов. У ковчезі часу. Вірші. Українською переклав Сергій Дзюба.

Галимкаір Мутанов. У ковчезі часу. Вірші. Українською переклав Сергій Дзюба.

Галимкаір Мутанов. У ковчезі часу: Вірші – Українською переклав Сергій Дзюба. – Київ: Український пріоритет, 2016. – 96с.

Вперше в Україні виходить збірка вибраних віршів Галимкаіра Мутанова – відомого казахського Поета, у творах якого вражають глибокі, цікаві філософські асоціації, тонкий ліризм, чуйність та проникливість, велика любов до Батьківщини, прекрасне кохання і повага до Жінки. Тому його охоче перекладають і видають за кордоном. Збірки віршів Г.Мутанова успішно вийшли в Туреччині (дві книги – поет відзначений престижною медаллю Махтумкулі), Азербайджані, Росії… У популярному журналі “XUDAFERIN” опубліковані гарні переклади перською мовою. Також з`явилися резонансні публікації в українських журналах “Всесвіт”, “Бористен”, “Літературний Чернігів”, канадському часописі “Порт-Фоліо”… Нещодавно Галимкаір МУтанов нагороджений і Міжнародною літературною премією імені Миколи Гоголя “Тріумф” в Україні. А тепер із його чудовою творчістю мають змогу ознайомитися й шанувальники поезії в нашій державі. Книгу віршів Галимкаіра Мутанова “У ковчезі часу” українською мовою переклав Сергій Дзюба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *