Нове на сайті
Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net
Головна / Дитяча творчість / Чарівна шафа. Скосирєв Валерій, учень 5-Д класу (2021р.)

Чарівна шафа. Скосирєв Валерій, учень 5-Д класу (2021р.)

Жили-були чарівник і чарівниця та їх син Петро. Батьки хотіли, щоб хлопчик став чарівником, як і вони, але син взагалі не хотів чомусь вчитися, тому що був дуже ледачим.

Одного ранку Петро попросив дозволу у своїх батьків піти погуляти. Але батьки його попередили, що на вулицях почали з´являтися чарівні будинки. Їх випадково створив один юний і недосвідчений чарівник. Ці чарівні доми були дуже небезпечні, бо заманювали дітей всередину і не відпускали їх, поки за ними не прийдуть їхні батьки. У кожного з цих чарівних будинків був свій чарівний господар, якого було створено разом із будинком. Ці господарі не любили гостей і відразу зачиняли їх у кімнатах.

Петру вмить стало цікаво знайти такий будинок. Через деякий час хлопець помітив новеньку яскраву споруду. Раптом її двері розчинилися, і Петра невідома чарівна сила затягла всередину. Коли хлопець опинився у незнайомому приміщенні, йому стало дуже страшно. Він побачив навколо дуже багато чарівних предметів, але не міг ними скористатися, тому що не схотів своєчасно вчитися чарівництву. Там були чарівна паличка, чарівний посуд, чарівна постіль та чарівна шафа.

Раптом двері будинку розчинилися – і Петро побачив чарівного господаря. Хлопець дуже перелякався і сховався у чарівній шафі. Через деякий час він вирішив перевірити, чи не пішов чарівний господар із незвичайної оселі. Петро розчинив дверцята шафи і побачив, що вона стоїть… посеред пустелі. Від несподіванки Петро знову зачинив дверцята. Коли знову вирішив їх відчинити, то побачив, що шафа вже висить високо над землею у повітрі. Він знову зачинив дверцята і одразу їх розчинив. Шафа опинилася на цей раз у чарівному будиночку, але всі речі у ньому чомусь висіли у повітрі. Хлопець виліз із шафи і згадав, що на ній був прикріплений аркуш паперу. То виявилася вказівка, як користуватися чарівною шафою, така собі справжня чарівна інструкція. У ній було написано заклинання, яке можна здійснити лише за допомогою чарівної палички. Також за допомогою  цього заклинання можна було перенестись людині в будь-яке місце, куди вона побажає. 

Петро почав шукати чарівну паличку. Нарешті пошуки виявились немарними, але потрібно було навчитись користуватись навіть чарівною паличкою! А як хлопцю було важко щось запам’ятовувати, бо це ж великий труд, зусилля над собою, а лінуватися набагато краще!

 Через декілька годин Петро вивчив два заклинання. Перше про левітацію предметів, а друге – про користування чарівним посудом. За допомогою другого заклинання він потім легко вивчив заклинання про чарівну шафу. Петро взяв чарівну паличку і прочитав заклинання до чарівної шафи. Одним-однісіньким його бажанням тепер стало повернутись додому, до батьків. Хлопець зайшов у шафу, зачинив дверцята, а коли їх розчинив, то опинився у себе вдома. Його батьки вже дуже хвилювалися за нього і радісно обійняли сина.

З того часу Петро розпочав уважно вивчати чарівництво і зрозумів, що треба вчитись, якщо твій життєвий шлях саме там, а про лінощі навіть згадувати йому було соромно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *